Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد آقایی روز سه شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگاران افزود: ماده اولیه خط تولید پلت سوختی، ضایعات کوره‌های زغال سنتی (خاکه) است که با قیمتی خیلی ناچیز و بدون محدودیت تامین ماده اولیه، در دسترس است.

وی اظهار داشت: با افزودن فرمول مختص این شرکت،  محصول نهایی پلت سوختی تولید می­‌شود که در کشور همسایه ترکیه نیز به عنوان ماده سوختی مورد استفاده وسیع قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فناوری‌های دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: هم‌چنین از این دستگاه می‌توان برای تولید زغال صنعتی استفاده کرد.

آقایی با بیان اینکه طراحی و تولید دستگاه فوق با بهره گیری از فناوری آلمانی، استهلاک بسیار ناچیز و آلودگی محیط زیست ندارد، ادامه داد: راندمان تولید محصول در دستگاه فوق ۹۰ درصد است و معمولا از یک هزار کیلوگرم به طور معمول ۹۰۰ کیلوگرم زغال‌ صنعتی برداشت می‌شود و ضایعات ایجاد شده، مجددا وارد چرخه تولید می‌شود که در مقایسه با دستگاه‌های مشابه خارجی از راندمان بسیار بالایی برخوردار است.

وی یادآوری کرد: انرژی تولید شده حاصل از سوختن محصول تولیدی فوق در مقایسه با محصولات مشابه از راندمان انرژی بسیار بالا و بی نظیری برخوردار است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فناوری‌های دانشگاه شهید مدنی آذربایجان توان تولید بالای این دستگاه را از مزیت های این خط تولید نسبت به خط تولیدهای دیگر اعلام کرد و گفت: خط تولیدهای متفرقه در نهایت روزانه توان تولید ۱۵۰ کیلو زغال صنعتی با بکار گرفتن پنج نفر نیروی کار در هر شیفت کاری را دارد در حالی که در دستگاه طراحی شده توسط این شرکت توان تولید ۳۰۰ کیلو در هر ساعت کاری یعنی حدود سه تن با بکارگیری دو نفر نیروی کار در هر شیفت کاری است.

آقایی افزود: علت این اختلاف، بکارگیری روش‌های نوین مهندسی در عرصه برق، مکانیک و اتوماسیون صنعتی است به طوری که خط تولید مذکور توسط پی ال سی به طور کاملا اتوماتیک کار می‌کند.

وی اظهار داشت: خط تولید مذکور می‌تواند به عنوان منبع درآمد قابل تامل و سرمایه گذاری باشد به طوری که این شرکت با بکارگیری این خط تولید،  کارگاه تولیدی خود را در کوی صنعتی توحید کلانشهر تبریز آغاز کرده است.

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با هفت هزار دانشجو در مقاطع مختلف و ۲۷۰ عضو هیات علمی از دانشگاه های تاثیرگذار در عرصه های آموزشی و پژوهشی است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی دانشگاه اخبار کنکور دانشگاه شهید مدنی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز