Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از جذب هفت پژوهشگر پسا دکتری در این دانشگاه خبر داد.

علی عجمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: به منظور استفاده از پتانسیل علمی دانش  آموختگان مقطع دکتری، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با  همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال گذشته  هفت دانش آموخته  دکتری را به عنوان پژوهشگر پسا دکتری جذب و زیر نظر اساتید مجرب به اجرای طرح‌های پژوهشی مرز دانشی مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دومین دانشگاه جامع دولتی استان آذربایجان‌شرقی  است که در سال 1367 تاسیس شده است.

عجمی ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر دارای هفت دانشکده و بیش از 280 نفر عضو هیئت علمی تمام وقت و حدود هفت هزار  دانشجو که در حدود دو هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل  و پژوهش هستند.

وی با اشاره به رتبه‌بندی این دانشگاه در پایگاه‌های استنادی ادامه داد: در سال 98 بر اساس رتبه بندی پایگاه استنادی جهان اسلام(ISC) رتبه 22 کشوری را دربین دانشگاه های جامع کشور به خود اختصاص داده است.

عجمی اضافه کرد: همچنین در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی بر اساس پایگاه تایمز در بین دانشگاه‌های دنیا رتبه 1001+ و در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی رتبه 1000-801 و بر اساس پایگاه نیچر اندیکس در حوزه علوم فیزیک رتبه 6 کشوری  را داراست.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تعداد مقالات چاپ شده دانشگاه را یکی از معیارهای تولید علم اعلام کرد و افزود: بر اساس شاخص تولید علم  تعداد مقالات علمی پژوهشی چاپ شده به نام دانشگاه  شهید مدنی آذربایجان در سال 2019 در نشریات معتبر نمایه شده در پایگاه SCOPUS  و WOSبرابر383 مورد  و تعداد مقالات علمی و پژوهشی چاپ شده در نشریات علمی معتبر داخل کشور دارای مجوز از وزارت علوم و نمایه شده در پایگاه ISC  در سال 98برابر 227 مورد است.

وی تصریح کرد: سرانه مقالات چاپ شده در نشریات  معتبر داخلی و خارجی به ازای اعضای هیئت علمی دانشگاه برابر2.22 است.

 معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان  ادامه داد: به منظور گردهمایی نخبگان و متخصصان صنایع و دستگاه‌های اجرایی و پژوهشگران دانشگاهی  برای ارائه یافته های علمی خود در سال 98 بیش از 10 همایش ملی در حوزه‌های  مختلف علمی و کاربردی توسط دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار گردید.

وی از جذب پژوهشگران پسا دکتری در این دانشگاه خبر داد و افزود: به منظور استفاده از پتانسیل علمی دانش  آموختگان مقطع دکتری، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال گذشته  هفت دانش آموخته  دکتری را به عنوان پژوهشگر پسا دکتری جذب و زیر نظر اساتید مجرب به اجرای طرح های پژوهشی مرز دانشی مشغول هستند.

عجمی خاطرنشان کرد: چاپ بیش از 21  عنوان کتاب  توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه و اجرای بیش از 20 طرح تحقیقاتی مرز دانشی توسط اعضای هیئت علمی  دانشگاه از محل اعتبارات پژوهشی دانشگاه از دیگر فعالیتهای این دانشگاه است.

وی در مورد فعالیت های فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان اظهار داشت: یکی از فعالیت‌ها  قراردادهای ارتباط با صنعت و جامعه است، اعضای هیئت علمی  دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به منظور رفع نیازها و چالش‌های  مورد نیاز صنایع، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی 15 طرح تحقیقاتی محور از طریق عقد قرارداد در سال 98 اجرا کرده‌اند. سه مورد از این قراردادها از محل اعتبارات بند ج تبصره 9 قانون بودجه سال 98 با صنایع و سازمان‌ها منعقد شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: برخی از عناوین طرح‌های تقاضا محور عبارتند از تدوین دانش فنی ساخت فیلترها و غشاهای نانوساختار بر پایه نانو لوله‌های کربنی که کارفرمای آن پژوهشگاه نیرو بوده است.

وی ادامه داد: طراحی و نظارت بر اجرای بند رسوبگیر بتنی غلطکی سد لیوار مرند که کارفرمای آن نیز اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی بوده است.

عجمی گفت: مطالعات امکان سنجی، طراحی، حفاری، ژئوتکنیک و نظارت کارگاهی سد زیر زمینی حوضه لیوار مرند که کارفرمای این طرح نیز اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان‌شرقی و ارزیابی احتمالات امنیت استاتیکی و دینامیکی شبکه با در نظر گرفتن  عدم قطعیت رخدادها، پیشامدها و منابع انرژی‌های تجدیدپذیر کارفرمای این طرح نیز مدیریت شبکه برق ایران بوده است.

انتهای پیام / ۶۰۰۲۰

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه شهید آذربایجان دانش خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی دانشکده دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دانشجو نانو دکترا پژوهش مهندسی فیزیک نخگبان پژوهشگر پسا دکتری اعضای هیئت علمی علمی دانش چاپ شده بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود