Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب در دانشگاه‌ها در مسیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه برای حل مشکلات و چالش‌ها در حوزه‌های مختلف و نقش اساسی و مهم روابط عمومی‌ها دراین راستا گفت: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با راه اندازی کلینیک صنعت و معدن و مرکز رشدفناوری‌های پیشرفته، قدم‌های مثبتی در این مسیر برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حسن ولی زاده در نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری منطقه سه کشور با اشاره به این نکته که روابط عمومی صرفا یک شغل نیست، بلکه مجموعه‌ای از مهارت‌ها و تخصص‌ها را شامل می‌شود، اظهار کرد: روابط عمومی دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی همواره باید خود را در مسیر اهداف متعالی تبیین شده وزارت علوم و سیاست‌های نظام در حوزه علم و فناوری قرار دهند.

وی افزود: روابط عمومی‌ها، مغز متفکر، چشم بینا، زبان گویا و بازوان شایسته سازمان بوده و باید خصوصیاتی همچون دلسوزی، صداقت و بهره گیری از خرد جمعی را به عنوان یکی از راهکارهای موجود برای حل چالش‌های مسائل مختلف، دارا باشند.

علیرضا عبداللهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در ادامه این نشست با تشریح محورهای چهار گانه استراتژی ارتباطی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌ها را به حرکت در این مسیر و بیان دستاوردهای مختلف دعوت کرد و گفت: حضور فراگیر در فضای مجازی، ارتباط و تعامل با رسانه‌ها، حرفه‌ای کردن وب سایت‌ها، انتشار خبر نامه وزارت و دانشگاه‌ها چهار استراتژی‌ این اداره کل محسوب می‌شوند.

وی، برگزاری جشنواره بزرگ عملکرد روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، پارک علم و فناوری و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در سه ماهه پایانی سال را ازجمله برنامه‌های اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال جاری عنوان کرد.

گفتنی است؛ در ادامه این نشست، نتایج اولین جشنواره عملکرد روابط عمومیهای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری منطقه سه کشور اعلام شد که روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دو لوح سپاس و تندیس جشنواره را در بخش‌های "انتشارات" و "سمعی و بصری" به خود اختصاص داد.

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها ومراکزپژوهش وفناوری منطقه سه کشور با حضور مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها ومراکز پژوهشی و فناوری استان‌های آدربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان و به میزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد.

انتای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی